Stap 1: WOZ-waarde te hoog? Wij checken het

Bent u het niet eens met de vastgestelde WOZ-waarde en denkt u dat deze te hoog is vastgesteld?
Woonaccent controleert het voor u. Wat moet u hiervoor doen? Om na te gaan of de WOZ-waarde te hoog is vastgesteld hoeft u alleen maar de GRATIS waardescan in te vullen. Aan de hand daarvan kunnen wij controleren of de vastgestelde WOZ-waarde klopt. Klopt de WOZ-waarde wel dan heeft u het in ieder geval geprobeerd. Klopt de opgegeven waarde niet dan kunnen we doorgaan met de volgende stap.

Stap 2: taxatierapport opmaken en bezwaar opstellen en indienen

Als je bezwaar wilt maken bij de gemeente vanwege een te hoog vastgestelde WOZ-waarde, dan moet dat goed onderbouwd worden. Het eerste wat wij doen is een taxatierapport van uw woning opmaken. Daarvoor zijn wij een kopie nodig van uw gemeentelijke WOZ-beschikking. Het maken van zo’n taxatierapport is kosteloos. Vervolgens bepaalt u zelf of wij het bezwaar voor u opstellen en indienen bij de gemeente. Aangezien wij de nodige ervaring en expertise op dit gebied hebben en u er niets voor betaalt, kunnen wij u van harte aanbevelen dat door ons te laten doen.

Stap 3: volg de ontwikkelingen rond uw bezwaar

Kiest u ervoor om het bezwaar tegen uw WOZ-waarde door ons te laten uitvoeren dan krijgt u een eigen account op onze website. Via dit account kunt u alle ontwikkelingen volgen rond het bezwaar dat we voor u hebben ingediend en hopen we u aan het einde van de rit te kunnen melden dat uw WOZ-waarde lager wordt vastgesteld.

Inloggen op Mijn Bezwaar

Heeft u al een account aangemaakt? Dan kunt u hieronder inloggen om de status van uw bezwaar online te volgen.

Volg ons op facebook
Volg ons op twitter
Bekijk de instructievideo Bekijk ons in de media
Betrokken partijen John Schokker makelaardij Steunpunt bevingschade Taxatie bevingschade Makelaardij bevingschade Bezwaar WOZ-waarde
Even voorstellen

Woonaccent Makelaars Even voorstellen:
Woonaccent Makelaars is een franchiseorganisatie. Woonaccent heeft een landelijk netwerk van 25 lokale makelaars verspreid over heel Nederland. Lees meer >>

Bekijk video
video
Hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? In onze instructievideo leggen wij u stapsgewijs uit hoe u het formulier dient in te vullen.
Contact
Bezwaar WOZ-waarde B.V.
Postbus 66
9000 AB Grou
info@bezwaarwozwaardefriesland.nl